Alles in orde op de brug?

Home/Blog/Alles in orde op de brug?
Er was eens een onderzeeboot die plotseling een aantal onverwachte manoeuvres moest maken om aanvaringen met andere schepen te voorkomen. De kapitein was in zijn hut op het moment dat dit gebeurde. Hij liep naar de brug van de boot (het commandocentrum) en vroeg aan de dienstdoende officier of alles in orde was. ‘Alles onder controle, kapitein.’
De kapitein keek nog even rond en ging toen met een gerust hart weer terug naar zijn hut. Overal rondom die onderzeeër loerde het gevaar. De kans op een aanvaring gaf de kapitein reden genoeg tot bezorgdheid. Maar het gevaar bevond zich buiten. Binnenin de onderzeeboot was een rustige plek waar het lot van het schip totaal kon worden beheerst: de brug. Daar ging de kapitein heen om te kijken of alles in orde was! Hij wist dat het schip de gevaarlijkste omstandigheden aan kon, als men op de brug maar rustig bleef en de juiste handelingen verrichtte.
Het commandocentrum van jouw levensbootje is je hart. Hoe is de atmosfeer op de brug van jouw leven? Onder moeilijke omstandigheden wordt duidelijk hoe jij van binnen bent.

way tips in reel l
Isabel Marant Sneakers Unlimited Banana Republic friends and family codes

Casual and moderately priced
louis vuitton neverfulDo These Models Have Tapeworm
By |15 maart 2011|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Alles in orde op de brug?